Lehet attól valami bajom, ha véletlenül megeszek egy darab pókhálót?
Na jó, ezen most nagyon jót röhögtem.
Ha van a pókhálóban egy élő darázs, azért úgy ne edd meg 😆
Semmi bajod nem lesz tőle, a nyál egyből oldja
Egy darabka, kis darab.
Nálunk konkrétan a szőlőszemek között szokott lenni pókhálószerű cucc. Nincs mindig mindenhol alkalmam alaposan megmosni. Így előfordulhat, hogy a szőlőszemmel észrevétlenül a számba kerül.
De most hogy ezt ilyen jól megvitattuk, rá lehetne térni a kérdésemre is!
"Nálunk konkrétan a szőlőszemek között szokott lenni pókhálószerű cucc. Nincs mindig mindenhol alkalmam alaposan megmosni. Így előfordulhat, hogy a szőlőszemmel észrevétlenül a számba kerül."
Tehát egy darab az egy szőlőszemnyi, jó. Akkor a válasz az, hogy lehet, de nem valószínű, ha mégis, akkor is csak pici bajod lehet tőle, amit talán észre sem veszel, hiszen most is itt vagy, élsz és virulsz, pedig rendszeresen pókhálót eszel a mosatlan gyümölccsel, pedig Cecília is megmondta, hogy jól mossad meg, mielőtt a szádba teszed, de hát beszélhet neked az ember...!
#17, igen, elkezdtem erre is kitérni, az előző válaszomban, csak nem akartam annyira részletezni, kitöröltem.
A lényeg: saját szőlő, az életben nem volt permetezve. Így attól nehezen lehet bajom.
Meddig tart leszedi a szőlőt, egy tállal bevinni és megmosni?! 🤦♀️
Erre még szüret közben is van idő, félrerakod amit megennél, a pihenőidőben meg megmosod... 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!