Tízes skálán mennyire fájdalmas egy darázscsípés?
Elég erős fájdalom, de szerencsére nem tart sokáig. Ahogy terjed a mérge, piros lesz és zsibbadni kezd, de néhány óra múlva mintha mi sem történt volna, el is múlik.
Július 1-jén csípett meg egy ilyen rohadék, azért ilyen részletes a beszámolóm :D
Faj, persze, de mondjuk a szules es a vesekovem volt szamomra eddig a kibirhatatlan fajdalom, azokhoz kepest ugy kettest mondanek.
De egy szunyogcsipessel mondjuk ossze se lehet hasonlitani, azt alig erzed, annal sokkal jobban faj.
Ha neked a szúnyogcsípés ötös a listán, akkor a te nyakatekert listádhoz mérve a darázscsípés kilences.
Egy átlag embernek a szúnyogcsípés egyes, az ember észre sem veszi hogy megcsípte, ha épp nem látja, annyira elenyésző a fájdalom egy szúnyog csípése esetében. Tehát ha egy reális listát nézünk ahol a szúnyog egyes vagy méginkább nullás, a tizes pedig egy vesegörcs, egy szülés, vagy egy közúti baleset ahol mondjuk eltörik a gerinced, akkor a darázs kettes.
Engem leginkább egy tűszúrásra emlékeztetett, kb. mint egy oltás.
A szúnyogcsípést nem is szoktam érezni, nem értem az hogy került az 5-ös kategóriába. :D
A 4 fokozatú Schmidt skálán hivatalosan valahol az 1 és a 2 között helyezkedik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!