Ágyi poloska lehetett?
Takarítás közben éreztem, hogy valami csíp a felkarom belső részén, a második csípésnél egy alig látható kb 1mm-es világosbarna rovart vettem le magamról, és kivittem a házból. Nem ismertem fel, azt tudom, hogy nem bolha és nem kullancs, enyhén hasonlított az ágyi poloskának a lárva állapotára, de nem vagyok benne biztos, hogy az. Azok alapján amit olvastam a poloskák csak éjszaka mozognak, meg csak felkeléskor érezni a csípéseket ami aztán napokig viszket.
Én viszont a csípést azonnal éreztem,de nem viszket.
Ez az egy darab volt rajtam, pont azután, hogy átjöttem a szomszéd kertjéből. Kertből lehet ágyi poloskát behozni? Lehet más vérszívó is? Ha most befújtam az összes helyet ahol megfordultam, akkor megállítható a fertőzés?
Nincsenek itthon. Kutyákat mentem át etetni. Neten próbáltam keresni mi lehet ez, de nem találok semmi hasznosat.
Vagy ha nem onnan hoztam haza akkor honnan jöhetett? Bár itthonról dolgozom szóval vagy onnan vagy a boltból. Máshova nem járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!