Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Követ egy bogár?

Követ egy bogár?

Figyelt kérdés
Folyamatosan ramrepul valami nagy fekete bogar, es amint odanezek v odacsapnek neki elrepul. Nem latom sehol repkedni, de valahogy folyton megjelenik rajtam es erzem ahogy csikiz. Ugy nez ki mint valami pok fele, teljesen bevagyok sz@rva mert fosok a bogaraktol, de ilyet meg eletemben nem lattam. Ha légy ramrepult vagy valami ilyesmj akkor mindig lattam repkedni a szobamban, de ez semmi sehol. Kezdek bekattanni, nem hagy beken, eskuszom nem kamu a kerdes, bementem a wcbe es ottis ramrepult. Mit csinaljak?
2022. júl. 1. 01:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
XDDDDDDD
2022. júl. 1. 01:08
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Biztos megfigyel valaki és az egy álcázott mini drón...
2022. júl. 1. 01:12
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is egy távirányításos robotlégy lesz az. Tegnap láttam olyat a Jelszó: Kölök Nem Dedós c. rajzfilmben!
2022. júl. 1. 01:14
 4/16 anonim ***** válasza:
72%
Szerelmes.
2022. júl. 1. 01:23
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Ha nincs sehol akkor rajtad van, csak arrébb mászik,repül.
2022. júl. 1. 03:27
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Az még semmi, engem vérszívó szájszervvel ellátott repülő rovarok egész hada próbál becserkészni, néhány szúnyog már meg is csípett ezek meg akarnak enní :0
2022. júl. 1. 04:42
 7/16 anonim ***** válasza:
65%
Paranoiás vagy drágám.
2022. júl. 1. 04:56
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

Ülj be egy teli kád vízbe, nyakig merülve. Arcodra javaslok mélytengeri búvár maszkot, ha nem bírod anélkül. Így is rád repül?

Ha igen, 7esnek van igaza és bármit is szedsz, hagyd abba VAGY szedd tovább és lesz egy titkos, legjobb barátod. 🤣

Ha nem, vannak elektromos rovarírtók, szerezz be párat.

2022. júl. 1. 05:56
 9/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem àllsz kapcsolatban valamely terrorszervezettel, ami a CIA-nak okot adhat arra, hogy megfigyeljen?
2022. júl. 1. 07:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Ezt a kerdest en irtam ki?
2022. júl. 1. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!