Ez csípett meg, nagyon csúnya lett a helye. Milyen rovar lehet?
17
Bocs,hogy segíteni próbáltunk laikusként.
Az, hogy erről a képről nem lehet meghatározni :D
Alapból a szúnyogokat rohadt nehéz határozni, hazánkban ha pár ember ért hozzá akkor szerintem sokat is mondtam.
+ jó minőségű kép kellene, olyan ahol nincs szétcsapva az állat.
Valamilyen szúnyog...
Nem dunavirág meg tiszavirág, se nem hangyaleső meg szitakötő... azok nem is tudnak csípni.
Se nem tigrisszúnyog, se nem dalos szúnyog.
Az se biztos, hogy ez volt ami megcsípte a férjed.
Inkább várj 1-2 napot és ha csúnyább lesz a csípés akkor lehet menni a bőrgyógyászhoz.
tipikus példája ez a kérdés, hogy nagymellényű hülyék kapnak itt zöldet, a legjobb válaszok meg le vannak pontozva :D jajj, tipik gyk
egyébként okostónika, az eljutott a kis agyadig, hogy nem is biztos, h ez csípte meg a kérdezőt?
Annyit segítek, hogy a fotón nem egy szúnyog látható. De pontozgassatok csak, meg okoskodjatok. A jó választ már leírták.
23
Nem tutira mondtuk,csak ötletet. Majd ő kiguglizza' és összehasonlítja.
Fejlemény! Ma találtam még egyet a függönyön. Szerintem ilyen volt, amit megöltem. Tiszavirág lenne? Itt jobban látszik, szerintem egy a kettő. De a 18.-ba hogy kerül? Ez nem tóparton van inkább? Itt nincs tó. Vagy badarság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!