Az ágyi poloskák tudnak repülni?
Figyelt kérdés
Tudom, nagyon hülye kérdés, de még soha nem láttam, és nemrég le ütöttem egy bogarat ami kinézetben hasonlított rá, viszont repült.
Kérlek ne nézzetek annyira hülyének 😂
2022. jún. 22. 00:14
2/9 anonim válasza:
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😂 most már nyugodtan tudok aludni
2022. jún. 22. 00:35
4/9 anonim válasza:
Az bolha volt amit te lattal, bar az is csak ugral, de gyorsan.
5/9 A kérdező kommentje:
A bolhánál egy picit nagyobb volt
2022. jún. 22. 01:03
7/9 anonim válasza:
Hát én a helyedben nem aludnék nyugodtan ha azt gondolnám hogy tele az ágy poloskával. Max egy jó kis vegytisztítás, ágycsere stb után. Nyilván sok mindennel együtt alszunk, amit nem is látunk.... Bár heti ágyneműcsere elvileg megakadályozza ezeket, de ki tudja... Viszont ha fixen erre gyanakodnék, amire te, tuti hogy szakemberrel megnézetném.
8/9 A kérdező kommentje:
Én néztem be😂 ez az állat fixen repült, és sokkal nagyobb volt, mint az ágyi poloska (szüleim szerint ilyen aprók)
2022. jún. 22. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!