Öntene belém valaki egy kis bátorságot?
Röviden: van egy madárpókja a páromnak, csak ő kiment külföldre szezon munkára szállodába, ahova nem vihette. Én gondozom itthon pár hónapig, ez szépen megy, nincs vele semmi probléma. Viszont most a kajájával bekerültek atkák is (a élő eleséget is én gondozom, csak sajnos nem vettem észre hogy atkásak), és fontos lenne minél előbb kivenni a pókicát, hogy kitakarithassam a terráriumot. Egyedül kéne csinálnom, nincs segítségem.
Nem félek a pókoktól, de mozgatni nem olyan buli, most álltam volna neki, de eléggé összecsináltam magam.
Szeretem ezt a kisállatot, és szeretnék neki segíteni :( A párom elmondta mit hogy csináljak, de félek hogy megijed, elugrik elszalad, vagy véletlenül megsértem a lábát. Poecilotheria metallicáról van szó.
Most egy nagy fatörzs alakú kerámia bújócskában van, onnan mivel nem tudtam korábban előcsalogatni, ezért az lenne a feldatom, hogy letakarom, alácsúsztatok valamit és átteszem azzal együtt egy dobozba. A letakarás még megy, attól félek, hogy amikor felemelem lemászik az aljára ami nyitott, és odacsípem a lábát, vagy kiszalad.
Akinek van tapasztalata tarantulákkal, öntene belém egy kis lelket?
Semmi pénzért nem csinálnám.
Ki fia borja, nem érdekel, vigye ahova akarja.
De ha már vállaltad, a befőttes üveg az működhet.
Unokatesómék jó bulinak gondolták hogy ők meg skorpiót tartanak. Állítólag nem mérges, kis cuki. Aztán kiszökött.
Nem mertek a lakásban aludni ameddig meg nem találták a tetemet...
Ja jó buli. Tudjuk hogy ez a pók még nem öl embert. de na.
Sikerült!
Hálásan köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Hatalmas kő esett le a szívemről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!