Mi csipkedi a lábam esténként?
Figyelt kérdés
Amikor aludnék el akkor. De csak akkor. Lecsukom a szemem, és nem vagyok képes elaludni mert rá fél percre a térdemtől lefele random pontokon hirtelen mintha megcsípne valami. De ha oda vakuzok nincsen ott semmi. Nagyon zavar mert nem tudok aludni tőle és 3kor kelnem kell dolgozni.2022. márc. 30. 21:49
11/23 anonim válasza:
Ez nem csípés, hanem idegi. Ha csípés lenne, látnád. Ki vagy merülve, kísérted a sorsot. Olyan munkahelyre kéne menni, ahol nem kell 3-kor kelni. Viszont 3 órás keléssel 10:20-kor mért nem alszol?
12/23 A kérdező kommentje:
Az előbb már engedtem a lábamra hideg-meleg vizet váltakozva egy jó 5 percig.
Most visszafeküdtem és ugyanúgy ez van. Szóval keringési zavarra sem gondolnék.
2022. márc. 30. 22:32
13/23 A kérdező kommentje:
11. Pontosan ez miatt. Amúgy 8 óta szenvedek az alvással mert akkor szoktam kb elaludni
2022. márc. 30. 22:32
14/23 anonim válasza:
Esetleg nem gyapjú takaród van?
15/23 A kérdező kommentje:
Nem, nem gyapjú.
De most hogy mondtátok az idegi dolgot.
Van itthon egy kis cbd-s mokim. Lehet raprobalok es az talan segitene elaludni.
2022. márc. 30. 22:35
16/23 anonim válasza:
Kizárólag a normális időbeosztású munkahely a megoldás. Teljesen ki fogsz bukni ettől!
17/23 anonim válasza:
De ugye nem állómunkát végzel?
18/23 A kérdező kommentje:
Gyárban melózok irodában. De besegítek az anyag pakolásban is.
Napi olyan 500-600 10kg-s kartonokat pakolok az office melo mellett
2022. márc. 30. 22:37
19/23 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen problema jelentkezni. Mikor megeroltetem a labam, mikor tul sokat vagyok talpon. Szerintem izom eredetu problema. En is ossze vissza forgolodok mire el tudok aludni.
20/23 anonim válasza:
Ez magnézium és b vitamin hiány. Vegyél b12-öt, és magne b6-ot. Sokat fog segíteni, de nem fog elmúlni. Ki vagy merülve, ez az első jele. Ennél csak rosszabb lesz. Hidd el. Én 6 hónapig bírtam abból 3 hónap volt a végjátszma, teljesen kikészültem tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!