Ki fél az imádkozó sáskától?
Figyelt kérdés
Ma gazolás közben majdnem rá markoltam egy imádkozó sáskára.
Azthittem elájulok. Ti mit csináltok, ha láttok egyet ilyen közelről? Én elfutottam 😅
2021. okt. 2. 12:32
2/20 A kérdező kommentje:
Az lehet, de én nagyon félek tőle 😅
2021. okt. 2. 12:41
5/20 anonim válasza:
A nagytól én is félnék szerintem. Múltkor találtam a fűben egy picit, úgy 1,5 centi hosszú lehetett. Ujjamra vettem és elvittem az udvar másik végébe, ahol már lenyírtam a füvet. Egy 10 centissel ezt nem tettem volna meg, max. lapáttal raknám arrébb ha felmegy rá.
6/20 anonim válasza:
Az ateista sáska biztosan fél tőle. Ahogy az előttem szóló is írta, ártalmatlan, sőt, hasznos is lehet. Állítólag a büdös bence nem a barátja. Én simán kézbe veszem és hagyom, hogy mászkáljon a kezemen. Szóval nem kell félni tőle, ha mégis félsz, akkor inkább kerüld, de ne bántsd. Mégiscsak egy hívő lélekről van szó.
7/20 A kérdező kommentje:
Ha lehet elkerülöm.
2021. okt. 2. 12:56
8/20 anonim válasza:
Aranyos állat, egyszer fogtam egyet, harapdált, de mikor rájött hogy nem bántom abbahagyta, nem is ugrott el egy ideig. Ártalmatlanok.
9/20 anonim válasza:
Ha nem vagy rovar akkor ne félj tőle. Vagy ha hím vagy ne akarj vele kis imádkozó sáskákat csinálni, mert ráfaraghatsz.
10/20 anonim válasza:
Szerintem cukik. A poloskát megöli, mert akkor beszerzek néhányat házi kedvencnek.😅😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!