Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ha kaptam egy tál őszibarackot...

Ha kaptam egy tál őszibarackot és egy elkezd romlani, akkor hogy a fenébe kerülnek oda egyből a muslicák?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem, ha egyébként a lakásban egyáltalán nincsenek máskor? Lehet, hogy hülye kérdés, de hogy kerülnek elő a semmiből?

2021. szept. 30. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó eséllyel már be voltak köpve.
2021. szept. 30. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
45%
A barackban lévő dimenziókapun jöttek át.
2021. szept. 30. 14:30
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Zseniális a kérdés,elgondolkodtam rajta.

Valószínűleg a barackból kelt ki vahy a muslincák érzékszervei kifinomultak és messziről megérzik a romlást, elöbb oda gyűlnek, mint észleled a romlást.

2021. szept. 30. 15:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
A muslincák a gyümölcsökbe petéznek le. Tehát nem kiszagolták, hanem már alapból benne voltak.
2021. szept. 30. 15:20
 5/6 Önjelölt igazságosztó ***** válasza:
100%
A peték, lárvák, bábok már eleve benne vannak a gyümölcsben. Csak ezek olyan picik, hogy szabad szemmel alig veszed észre őket, és csak a már repülő kifejlett rovar feltűnő.
2021. okt. 1. 02:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint minden gyümölcsben eleve benne vannak? Mert amikor kaptam, mind egészséges volt. Amúgy köszi az eddigi válaszokat. Olyan gyümölcsöket eszünk nap mint nap, legyen az szőlő, szilva, füge, stb., ami ha elkezd romlani, kikelnek belőle a muslicák? Hát én tényleg nem értem. Valahogy nekem nem logikus, ezért is kérdezem.:)
2021. okt. 1. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!