A hangyákat ki lehet írtani a kertből?
9-es szerintem meg te fejezd be. Nem kell a lenezes moge rejtett alsegitseged. Nincs ra szuksegem.
Csak egy helyzetet irtam le ami népegészségügyi szempontbol bizony problémát okozhat. Magyaran árthat az embernek is. Anyagilag. Es ha szomszed fujkalta akkor meg egeszsegileg.
En csak jeleztem 1-esnek hogy a kerdezo nem népirtó.
Ja leporoltam en a pogit de ugy belefurtak magukat hogy szinte keptelenseg volt. Hangyas pogit meg nem akarok enni. Azt meghagyom a hangyasz sunnek. Most jo volna egy hangyasz sun. 😄
De csak míg hangyatlanit. Mielott meg ilyeneket pofognenek hogy azt nem tarthatsz. Nem is akarok. A hangyasz sun otthona a termeszet csak szívesen vendeglatnam most.
6-os a mikroba is jampizott mikor mukodott meg se kottyant neki. Utana vettem eszre mikor kinyitottam a mikrot. Voros hangya. Ha tudom hogy ott van kitessekeltem volna.
Szerintem hulyesegeket nem kene írni. Nem kellene nepirto dolgokat irnod csak mert te elvakult Green Peace-s vagy.
Én is szeretem a természetet a novenyeket es az allatokat de bizonyos helyzetbe nekem is kell védekeznem természetesen ha árt nekem. Mint írtam én természetes módszereket használok a jelzésre. Jelzem hogy eltévedtek szabadon távozhatnak de ha portyaznak a kajamba mint egy kis torok garmada akkor en is védekezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!