Biztos, hogy a hím darázspókom megtermékenyítette a nőstényt?
1 hónappal ezelőtt fogtam egy hím darázspókot, majd ma egy nőstényt. Gondoltam, hogy először miért ne próbálhatnák meg kis pókokat "felnevelni."
Ezért egymásnak eresztettem a kettőt, 3 próbálkozásból 2 láttam sikeresnek, habár biztos nem vagyok benne, hogy sikerült az akció. 3 próbálkozásból járulékos veszteség lett, mert a nőstény éppen emészti a hím egyént. Az a kérdés, hogy ha a nőstény egyed éppen felfalja a társát akkor biztos, hogy megtörtént a megtermékenyítés? Előre is köszönöm. :)
"3 próbálkozásból 2 láttam sikeresnek"
"kétszer párosodhatnak életükben"
Stopper volt nálad? Mert azt is írják, hogy fontos, mennyi ideig tart a párzás. :)
Én is néztem 6 mp körül volt az időtartam. Ezek a próbálkozások egymás után jöttek, amely nem befolyásolják a másik szervüket szerintem. ( Lehet hülye vagyok, de kétlem, hogy az evolúció rajtunk kívül így életképtelenné tenne állatokat. )
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!