Éjszaka mentem wc-re, erre ez szaladgál a cipőknél. Egy kis bújócskázás után sikerült lecsapnom egy papucs segítségével, de ez csak lelassította, ráütöttem még vagy 10-et viszont ezután is mozgott.
Ebbe a lakásba sose volt még csótány egyébként, se a környéken pedig régóta itt lakunk. 3.emelet, nem panel, a kukatároló házon kívül van...
Nem is értem hogy jött be meg honnan.
Szóval nekem elég gyanús hogy csótány de utolsó reményembe kiírom a kérdést hátha nem az.
Nem szerencses lecsapni, az apro petek tulelnek mindent. Alaposan hipozz fel mindent a teruleten.
2021. aug. 12. 08:36
12/18 anonim válasza:
A csótány tokba helyezi a petéit,amit csak pár napig cipel,utána elrejti.
A képen nincs rajta a tok.
Ha ez nőstény akkor sem jelent (itt a leütés helyén) veszélyt a pete.Mindenesetre a lakásba én tennék ki irtót mert több is lehet.
2021. aug. 12. 09:22
13/18 anonim válasza:
Német csótány.
Mivel agyon lett csapva így kissé nehézkes megmondani, hogy hím-e vagy nőstény, mert ugyanis eléggé hasonlít egymásra náluk a két nem.
A hosszú csápok alapján valószínűleg hím lehetett.
2021. aug. 12. 15:34
14/18 anonim válasza:
Legközelebb előbb fotó, aztán csapás mérés
2021. aug. 12. 15:56
15/18 A kérdező kommentje:
Okés köszi a válaszokat. Hát nem jutott eszembe a nagy pánik közepette fotózkodni vele, csak utólag. Örültem hogy egyáltalán sikerült valahogy megszabadulni tőle. :'D
2021. aug. 12. 17:27
16/18 anonim válasza:
Jogos, hisz megeshet hogy miután lefotózod elszalad és akkor tudni fogod tőlünk hogy milyen de azt nem hogy hol van...
2021. aug. 12. 18:39
17/18 anonim válasza:
Sancta Maria!! Szerintem csótány csak a szebbik fajtából mert ez legalább nem fekete hanem barna. Nálunk a panelen fekete van. Tegnapelőtt a spájzban találtam egy csótányt és háromszor is keresztet vetettem magamra míg rá mertem lépni és papírral kivinni. Annyira irtózok a csótányoktól meg a pókoktol és patkányoktól, úgy érzem a pokol állatai. A pokolban vannak olyanok Ez egy névtelen oldal és ide leirhatom, hogy ha egy csótányt vagy más fentebb említett állatot felmutatnának előttem egy katolikus vagy egy ortodox templomban avval engem.Bármire rá lehetne venni amit nem csinálnék meg reformatusként. Annyira irtózok tőlük. Mivel ez anonim oldal ide le merem írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!