Honnan tudhatom, hogy belement-e rovar a fülembe?
10 óra körül aludtam el, 11 után arra riadtam fel, mintha egy légy vagy szárnyas rovar hirtelen belerepült volna a fülembe, ott fészkelődött volna. Én azonnal próbáltam, kiseperni, de még kirázni is a fülemből, de nem éreztem hogy kijött volna, megszűnt a hang. A hallásommal minden rendben és akárhogy forgatom-rázom a fejem nem érzek benne semmit.
Azon gondolkozom, nem-e álmomban volt, de annyira valóságos volt, hogy én már nem tudom hova tegyem. Amikor visszajöttem a szobámba és leültem utánakeresni egy pici molylepke nekemjött, a hajamból kellett kisepernem, amikor a földre esett olyan agresszívan csapkodtam szét szegényt. Vajon ő lehetett a fülemben is, vagy volt rajta kívül másik? A szobámba pár pókon kívül láthatólag nincs más bogár, légy lehetne, de most az sincs. Kiment az álom a szememből, aggódom, mi van ha bent maradt valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!