Láttatok már ostoros lábút? Mit eszik ? Nem merek utánaolvasni mert annyira irtózóm tőlük, még a fotó látványa is megrémiszt, csak félek, hogy nehogy bekerüljön az Országba belőlük! Annyi rovar került ide, félek !
De mihez kell ez neked? Tanulsz róla? Vagy hogy jutott eszedbe? :)
Amúgy szerintem nem bánja hogy vannak emberek akik irtóznak tőle, mert így elkerülik. Én sem bánnám bizonyos embereknél, mert akkor elkerülnének. :D
Attól nem kell félned nem fog Magyarországra jönni, mint írtam trópusi, szubtrópusi éghajlat jó neki és ahogy írták a páratartalom se mindegy milyen.
Csak vigyázzatok nehogy a pasik leírják hogy miket szermányoljanak be hogy garantáltan a nyakukba ugorjunk. Bár ugye ha nem szimpi akkor nem fogok a nyakába ugrani, maximum a háta mögé futok, hogy nézzen farkas szemet ő egy ezer lábúval. :D
Én már fejlesztettem magam, szóval nem tudom hogy reagálnék pl. egy 1000 lábúra, de gyerekkoromba gyűjtöttem a planétás állathatározó kártyákat, meg van a sorozat és ott volt egy ezerlábú aminek most nem jut eszembe a neve, na annak még csak a kép látványa is berezonáltatta a fülem. Hogy most sikítva ugranék-e pasi nyakába passz. :D
13-as a légyölő pókszázlábú pl. :D
Ezerlábúakat írtam, de ez ijesztőbb szerintem. :D
Direkt nem linkeltem képet, bár a pici fekete gomb szemei cukik de amúgy ez a faj pl. él Magyarországon. :D Amúgy a fején található különleges szervét egy magyar kutatóról kapta Tömösváry Ödönről. :D
Science fiction szökevények előfordulnak a kertben, de amúgy pl. ez a légyölő pókszázlábú is megóv minket különböző rovaroktól, de ilyet látva lehet, hogy ugranék. :D Amúgy mp-enként 40 cm-t képes megtenni.
Ergo aki iszonyodik tőle gyorsan a pasi karjába űzné. :D
Inkább ettől ijesztőbbet nem mondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!