Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Láttatok már ostoros lábút?...

Láttatok már ostoros lábút? Mit eszik ? Nem merek utánaolvasni mert annyira irtózóm tőlük, még a fotó látványa is megrémiszt, csak félek, hogy nehogy bekerüljön az Országba belőlük! Annyi rovar került ide, félek !

Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 13:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
56%

De mihez kell ez neked? Tanulsz róla? Vagy hogy jutott eszedbe? :)

Amúgy szerintem nem bánja hogy vannak emberek akik irtóznak tőle, mert így elkerülik. Én sem bánnám bizonyos embereknél, mert akkor elkerülnének. :D

Attól nem kell félned nem fog Magyarországra jönni, mint írtam trópusi, szubtrópusi éghajlat jó neki és ahogy írták a páratartalom se mindegy milyen.

2021. jún. 20. 13:54
 12/27 anonim ***** válasza:
Amúgy tudok nektek mutatni ettől rémítőbb állatfajt is. :)
2021. jún. 20. 13:55
 13/27 A kérdező kommentje:
Mutass ennél rémisztőbbet ! nem tudsz ! Különben nem tanulok róla, csak a gondolat, hogy jöttek a poloskák stb-k, nem lenne jó ha egy is befészkelné magát ide.
2021. jún. 20. 14:01
 14/27 anonim ***** válasza:
Egyetemen ismertem valakit, aki terráriumban tartott ilyeneket. Néha kézbe is vette, emberre tényleg ártalmatlanok.
2021. jún. 20. 14:03
 15/27 anonim ***** válasza:

Csak vigyázzatok nehogy a pasik leírják hogy miket szermányoljanak be hogy garantáltan a nyakukba ugorjunk. Bár ugye ha nem szimpi akkor nem fogok a nyakába ugrani, maximum a háta mögé futok, hogy nézzen farkas szemet ő egy ezer lábúval. :D

Én már fejlesztettem magam, szóval nem tudom hogy reagálnék pl. egy 1000 lábúra, de gyerekkoromba gyűjtöttem a planétás állathatározó kártyákat, meg van a sorozat és ott volt egy ezerlábú aminek most nem jut eszembe a neve, na annak még csak a kép látványa is berezonáltatta a fülem. Hogy most sikítva ugranék-e pasi nyakába passz. :D

2021. jún. 20. 14:05
 16/27 anonim ***** válasza:
csak mondom,ha ne adj isten megtámad,amire kicsi az esély,egyetlen rúgásodtól valszeg elmegy a kedve ,szóval nem kell félned (2-es vagyok)
2021. jún. 20. 14:06
 17/27 anonim ***** válasza:

13-as a légyölő pókszázlábú pl. :D

Ezerlábúakat írtam, de ez ijesztőbb szerintem. :D

2021. jún. 20. 14:06
 18/27 A kérdező kommentje:
Egy ehhez hasonló százlábúval voltam egy irodában. Mindig figyeltem a szorgos kis szaladgálásait . Sajnos egyet véletlenül belemostam a lefolyóba. Mikor először megláttam akkor felugrott a szemöldököm de aztán jól kijöttünk.
2021. jún. 20. 14:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Direkt nem linkeltem képet, bár a pici fekete gomb szemei cukik de amúgy ez a faj pl. él Magyarországon. :D Amúgy a fején található különleges szervét egy magyar kutatóról kapta Tömösváry Ödönről. :D

Science fiction szökevények előfordulnak a kertben, de amúgy pl. ez a légyölő pókszázlábú is megóv minket különböző rovaroktól, de ilyet látva lehet, hogy ugranék. :D Amúgy mp-enként 40 cm-t képes megtenni.

Ergo aki iszonyodik tőle gyorsan a pasi karjába űzné. :D

Inkább ettől ijesztőbbet nem mondok.

2021. jún. 20. 14:13
 20/27 anonim ***** válasza:
Pedig tudnék mondani.
2021. jún. 20. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!