Milyen rovar ez?
2021. jún. 11. 23:58
11/26 anonim válasza:
Nem ágyipoloska, pinceászka. A sárgás cuccok fiatal ászkák amelyek a hasán lévő költőtasakból kerülhettek ki.
12/26 Tevenyereggyarto válasza:
Én is valamilyen ászkának nézem. Viszont könnyen kideríthető ha mondjuk megnézed a lábait (a képen nem annyira kivehető). Az ászkáknak sok kis lábuk van sorban, mint valami százlábú-szerűség viszont a poloskának 3 pár azaz 6 db lába van, s egyébként a fejrész meg nagyjából a teljes testük is más. Google képeken jól látható melyik hogy néz ki.
13/26 anonim válasza:
Az ászka szürke, a képen meg barna rovar van.
14/26 qkker1 válasza:
"Nézzétek meg jobban! Ez, bizony, poloska."
Poloska, de nem ágyi, hanem ez az utóbbi pár évben elszaporodott büdös fajta.
15/26 qkker1 válasza:
"És egyébként nem szétlapított, hanem kiszáradt. Valószínűleg egy pók jóllakott vele."
Akkor nem élt volna!
"Háton fekve kapálózva találtam a sarokban"
16/26 A kérdező kommentje:
Próbáltam felmérni,de kicsit ahogy megbirizgáltam és lábra állt,hirtelen összenyomtam mielőtt elszaladt volna,jó gyors volt
2021. jún. 12. 12:26
17/26 A kérdező kommentje:
2021. jún. 12. 12:59
18/26 anonim válasza:
Mit nem értesz? Egy ászkarák...
Nem ágyipoloska, nem poloska, nem szarvasbogár, nem rinocérosz, nem dinoszaurusz.... hiába írják ezeket.
ez egy ÁSZKARÁK.
19/26 A kérdező kommentje:
Azt én hogy döntsem el ha a válaszolók is vitáznak vele?
2021. jún. 12. 21:31
20/26 anonim válasza:
Nem kell eldönteni, látszik a százalékokon...
Aki írta, hogy ászka azt nem szavazták le, az a pár hülye aki meg ágyipoloskát írt az le is lett szavazva.
Amúgy meg elég beírnod google-ba, hogy ászkarák, és már láthatod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!