Tudtátok hogy a hangyák háziállatként tartják a levéltetveket?
Figyelt kérdés
2021. máj. 31. 11:53
1/10 anonim válasza:
Igen. Még a katicáktól is megvédik őket.
2/10 A kérdező kommentje:
de, csak önös érdekből.
2021. máj. 31. 12:00
3/10 A kérdező kommentje:
Válaszolhattok, de pár óráig nem ,leszek most.
2021. máj. 31. 12:00
4/10 anonim válasza:
persze. Amúgy háziállatot mindenki önös érdekből tart.
5/10 anonim válasza:
"pár óráig nem ,leszek most."
Jajj, pár óráig akkor sírni fogunk utánad. 😁
6/10 anonim válasza:
Persze, hogy önös érdekből. A levéltetvek édeskés levet bocsátanak ki magukból, amiket a hangyák szeretnek.
Először én is azt hittem amikor megláttam a paprikáimon a hangyákat, hogy de jó fejek, megzabálják a levéltetveket. Aztán egy frászt.
Sőt! Még át is költöztetik őket más növényekre ha úgy van.
7/10 A kérdező kommentje:
#5 ne kötekedj tudod mire gondoltam. Szokott itt jönni a kamuzás ha a kérdező nincs fent egész nap.
Az még rendben is lenne hogy háziállatot tartanak, de még a szárnyaikat és letépkedik és megbánítják őket amikor el akarnak menni másfele. Lám, nemcsak az ember ilyen gyarló .
2021. máj. 31. 18:35
8/10 anonim válasza:
Nem gyarló, ésszerű. Nem engedi el az élelemforrást.
9/10 A kérdező kommentje:
Az is igaz , de a tetvek ennek nem örülnek annyira :D
2021. máj. 31. 20:25
10/10 anonim válasza:
Pusztán arra akartam rávilágítani, hogy az állat nem szórakozásból gyötör másokat. Az az emberre jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!