Melyiket utáljátok jobban: a legyet, vagy a szúnyogot?
Én utálom a szúnyogokat.
Elkészülődöm. Lekapcsolom a villanyt. Lefekszem.
Zzzzzzzzzzz.....
Csak abba hagyja.
Zzzzzzzzzzz......
Na jó akkor párnát a fejre.
Zzzzzzzzzzz......
Jól van, akkor felkelek, felkapcsolom a villanyt.
*Csönd*
Átkutatom a szobát. Sehol semmi. Kinyitom az ablakot és várok 5 percet, miközben a lámpa kiégeti szépen a szemeimet. Becsukom az ablakot. Lekapcsolom a villanyt.
*Csönd*
Visszafekszem.
Zzzzzzzzzzzz.....
Harci sebeimet vakargatva felkelek. Kinyitom az ablakot. Kivilágítok rajta a telefonom lámpájával, hátha követi a fényt. Semmi. Becsukom az ablakot. Felkapcsolom a villanyt.
*Csönd*
Az én türelmem is véges. Fogok egy rongyot és elindulok a kis dög felkutatására. Persze sehol semmi. Egyszercsak meglátom egy sarokba. Pufff. De vérnyom sehol.
Zzzzzzzzzzzz.....
Na szép. Két óra múlva lassan mögé osonok és a kedvenc mamuszomat feláldozva végre megöltem ezt a nyavajást. Elégedetten lekapcsolom a villanyt és visszafekszem. Megvakarom a kb. 10 csípésemet, tudva, hogy úgysem fogok tudni már aludni, de legalább a kényelmes ágyamban szenvedhetek. Erre meghallom, hogy:
Zzzzzzzzzzzzz......
Na ezért utálom a szúnyogokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!