Ha sorban ölök meg rovarokat, pókokat, akkor sorozatgyilkosnak számítok?
"Sorozatgyilkos az az ember, aki három vagy több embert öl meg különböző (3 vagy több) időpontokban. " - írja a wikipédia.
Szóval eszerint a fogalom szerint nem vagy sorozatgyilkos, viszont logikus gondolkodás szerint az állatok szemében az vagy.
ui.: ha kedvtelésből kinyírsz állatokat csak azért, mert jól esik akkor nyakoncsaplak -.-
Először azt hittem vicc ez a kérdés :D
Egyébként nem, a sorozatgyilkos embereket öl meg.
sok hülye látom nem tudja felfogni a kérdés komolyságát!
ezen én is elgondolkoztam hogy ha az élet szent akkor a rovarok és egyéb emlősöknél kisebb állatok? szerintem ez csak akkor probléma ha élvezetből csinálod viszont ha azért mert pl a szobádban vannak vagy pedig a házban egyéb zárt helyen mert ezek az állatok van hogy veszélyesek és hát fertőzéseket gyulladásokat okozhatnak akkor okés!
ugye az sem külünebb hogy csirkéket meg malacokat eszünk ez esetben amíg megfelelően tiszteljünk az élet mulandóságát akkor oké (meg az sem mindegy hogy milyen állat pl nem mindegy hogy pulyka csirke vagy pedig kutya denevér!!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!