Hogyan tudnám távol tartani a darazsakat?
a füstöt nem szeretik... dohányozzál, mint egy török, és akkor egy se jön be :o)
vagy gyújts ilyen füstölő pálcikákat
Koszonom a valszokat, kedves utolsó: sajnos engem minden ok nelkul, ha nem csapkodom is megcsipnek, es erdekes,hogy a kezem vagy labfejemet. Tavaly nyáron szoboszlon is csak alltam egyhelyben egy allo standnal fagyiztam, parom sorozott, fogta minden elozmeny nelkul kimondottan a jobb labfejemet vette celba, es latta o is, egybol ahogy reflexbol lerugtam rataposott, par napig megkeseritett mert jol bedagdt egy foltban.. Jo persze nem kellett volna furdeni, áztatni, de elso nap volt es egy hetig ugy lettem volna ott hogy a jo melegben kb a parton doglodjek amiatt? :D
Ez legalább olyan, mint aki kitalálta, hogy ne bantsd a pokot, mert elviszi a szerencsed.. Túrót visz az el barmit is, csak egy pok imado b... Talalta ki :) En komolyan mondom meglatok egy repkedo szúrós bogarat, vagy csak legyen egy poloska, cserebogar, tudom is en barmi ami nem lepke.. Teleleszek toluk libaborrel, raz a hideg toluk annyira undorodok es felek toluk sajnos ez van, eleg nagy kint a legter, nem kellenek bentre ide nekem, ha kint vagyok jonnek mennek igyekszem elkerulni oket anelkul hogy allandoan valamit vinnek a kezembe vedoeszkozt, de itt bent ok ne legyenek :S
"Szeretem az állatokat, a rovarokat abszolút nem."
Ez a kedvenc mondatom a világon :D
Tehát az állatok 2/3-át utálod.... csak mert a Földünk élőlényeinek úgy 70%-a rovar. (És nem egyedszámra értem hanem biodiverzitásra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!