Lisztkukac tárolása panellakásban mennyire bonyolult és hogyan a legcélszerűbb?
Horgászathoz szeretném majd kipróbálni a lisztkukacot, de nem tudom hogyan tároljam panellakásban. A csonti megoldott, hűtő aljában szoktam, kiszívva róluk a levegőt, vagy ha látom, hogy nem lsz belőle semmi, bedobom a fagyasztóba. A giliszta is remekül szuperál kilyuggatott, szúnyoghálózott ételhordós dobozokban, ami átszellőzik, csak rendszeresen sprickolni, forgatni kell. Tubifex se egy nagy probléma, hűtő, vagy buditartály.
De a lisztkukacot hogyan lehetne ilyen helyen tartani? Egyelőre nem tenyészteni akarom, csak tárolni, kipróbálni és szokni a jelenlétüket.
Ha tdtok ajánlani honlapot amire választ kapok az is nagyon jó lenne.
1-es: XDDDDD
Igen, a temetőbogaraknak meg a temetőben van az életterük :D
Kérdező: 1-2-3 hónapig simán elvan ahogy 3-as írta, aztán egyszer csak bebábozódnak :)
De miben tároljam?
Tegyem bele egy 5 literes befőttesüvegbe aminek a tetejére szúnyoghálót rakjak befőttesgumival?
Vagy tökre megfelel ezeknek a leveses műanyag ételhordósdoboz aminek a tetejét szintén megszúnyoghálózom? A giliszták ilyenben vannak.
Mekkora terület kell egy 500Ft-os darabszámnak? (nem tudom mennyiért árulják és mennyi van benne)
Ha kiviszem pecázni, majd haza a maradékot, akkor a kinti melegben nem fognak begyorsulni bábozódásilag úgy mint a csontik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!