A csótány milyen messze lát el és tisztán lát-e messze is?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, ha a konyaszekrényen mászik egy csótány és két méterre az asztalnál űlök, lát engem tisztán vagy csak pár centireát el?2021. febr. 10. 22:47
11/22 anonim válasza:
Hatalmas összetett szeme van, ez egységes képként kerül feldolgozásra az agyában. Hogy milyen éles képet lát, nem tudom.
Csak kicsit meglepődtem a vak csótányos hozzászólásokon.
12/22 anonim válasza:
Láttál Te már hatalmas összetett szemet? :D
Szitakötőknek pl. az van, na azoknak viszont kiváló a látásuk nappal.
13/22 anonim válasza:
Ha megnézed közelről a csótány fejét, nagyrészt a szeme teszi ki az "arcàt", na!
14/22 A kérdező kommentje:
Én annak a válaszolónak hiszek, aki azt írta, hogy lát a csótány. Mert szerintem is.
2021. febr. 23. 01:23
15/22 anonim válasza:
Oke, de olyan nincs, hogy 2 meterrol lat teged.
16/22 A kérdező kommentje:
Gondolom, akkor csak pár centire lát el.
2021. febr. 23. 13:16
17/22 anonim válasza:
Én kb. 20 cm-re voltam tőle, amikor a dobozom miatt fölágaskodott.
18/22 A kérdező kommentje:
Én hozzá nem értő meg azt hittem, hogy lát mindent mint egy ember, azt is látja az ablakon keresztűl, ha oda mászik, hogy kint mennek az emberek az utcán.
2021. febr. 23. 13:23
19/22 anonim válasza:
Ki lehet próbálni, egyszer inteni kell neki, amint az ablakban áll, hátha visszainteget. :)
20/22 anonim válasza:
Amúgy ezt most találtam, bár a kérdésedre nem ad választ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!