Miért jön vissza a légy, ha elhesegetjük?
Figyelt kérdés
Ha jól tudom, azért repül el, mert félti az életét. Már vagy negyvenszer csaptam majdnem le, de mindig visszajön. Miért? Nem jegyzi meg, hogy ott veszélyben az élete?2020. szept. 30. 20:47
2/5 anonim válasza:
Nem jegyzi meg, annál jóval "butább", nem alkot asszociál.
3/5 anonim válasza:
Te komolyan azt hiszed, hogy a rovarok ennyire okosak? Mert akkor te sem vagy túl okos.
4/5 anonim válasza:
Buta légy! - Mármint nem te, hanem a légy. Buta. Érted??? 😂
5/5 anonim válasza:
Ha példáúl egy falon van a légy ahova a nap odasüt akkor azért megy oda mert talán napozni akar, vagy nem tudom. Próbáld ki azt, hogy este egy fehér lepedőt megvilágítasz és ha rámegy egy poloska pöcköld felfele, és vissza fog repülni mivel a lámpa hőjére jönnek oda/vissza. ennyit tudok csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!