Hidegfronttal végre eltűnnek a szúnyogok?
Nekünk 2 héttel azután tűntek el, hogy írtam e-mail-t a Katasztrófavédelemnek, hogy legyenek kedvesek, irtsák.
A TV-ben is mondták, hogy lakossági bejelentésre irtanak csak.
Igen. A szúnyogirtásról meg annyit hogy hiába írtam a katasztrófavédelemnek még mikor elkezdődött...
Mellesleg kérdező jah engem is összemartak ezek az undormányok, én mondjuk vettem a permetszert ezerrel szórtam a kertet minden méreggel ami hatásos lehet de kb mint viharban egy laza fing annyit ért.
Egyedül az hatott mikor kb 10liter szúnyogűzős olajat beleöntöttem a szalonnasütőbe és hagytam égni, kb 4-óra nyugtom volt addig égett kb.
Nem akarom elkiabálni, de nálunk ezen a héten nem is láttam 1 darabot sem. Helyette a poloskák lepték el az ablakokat.
Egyébként igen, ha hideg van, akkor általában eltűnnek.
De a szúnyogháló sokat segít. Plusz a Vape szúnyogriasztó (konnektorba dughatós) is nagyon jó.
Gratula a válaszolónak,aki teleszórta méreggel a természetet.
Citromfű,levendula,citrom alkohollal,stb stb.
Nyaron itt semmi szunyog nem volt. Ahogy irtották,vagy mi... Lett vagy ezer. Érdekes! Ráadásul ha mérgezed, ő meg utána a véráramodba köpköd nagyon egészséges ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!