Találtam egy hernyót, mikor alakul át?
Cuki fehér volt, pirosas beütéssel. Biztosan hernyó volt, nem kukac, mert aprócska lábai voltak. Gondoltam megtartom, megnèzem, ahogy átalakul. Befőttesüveg, lyuggatott tető, be növények, erre kb másnap reggel felment a tetejére/falára, és beszőtte magát. Ez egy hete volt. Egyszer kinyitottam reggel, akkor a hálója szétszakadt, de visszamászott és újra beszőtte magát. Azóta eltelt több, mint egy hét, nem nyitottam ki.
Azóta mintha barnásabb lenne bent, de ugyanaz a szövött fehér anyag látszik, nem rendes báb, mint az állatkertben a lepkéknél.
Szerintetek meghalt, vagy várjak az átalakulására?
Meddig tarthat ez az állapot? Ciki, de a növények kezdenek penészedni az üveg alján, ki meg nem nyithatom, mert tönkrevágom a hálós akármijét, ami szerintem báb.
Egy falatot sem evett a növényekből, ami almafalevél, almahéj, fű és szőlőlevél, mert ebben a környezetben találtam.
Remek, megtaláltam, diómoly, ami almát is eszik.
Szimplán dobjam ki, vagy mit csináljak vele? Azt írják bebábozódik, hogy átteleljen a júliusi időszakban. Azért biztos aranyos molylepke lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!