Miért jön be a szobámba egy csomó zöld, szöcske jellegű konstrukció?
Jézusom, én kisikítanám a lelkemet, ha csak egy is bejönne...😱
Hozzank csak lepke, szúnyog, egy-egy légy jön be. Hát nem tudom, merre laksz?
Figyelni fogom én is a dögöket, én Budapesthez közel lakom, még a telken se láttam egyet se, pedig aztán ott figyeltem. Lehet ilyenkor élednek ezek, aztán én is találkozom majd velük😱😨😵remélem nem, mert fóbiám van feléjük. Pók sok van nálunk, de azokat letojom.
Pár hónapja még Pesten laktam, ott meg amúgy is ritkábbak a betondzsungel miatt.
Szöcske.... ők éjjel is aktívak.
A sáskák éjjel alszanak, kivéve ha valami UV fényforrás bevonzza őket.
Fotó nélkül nem lehet mit mondani, hogy melyikük lehet illetve pontosabban melyik faj.
Valamilyen szöcskefajta pl:zöld lombszöcske lesz az. De ahhoz kép is kellene, vagy legalábbis tudni kéne a méretét hogy fajra tudjunk határozni.
Gondolom biztosan van valamilyen fa vagy bokor az ablakod mellett ahonnan betudnak repülni hozzád. Egyébként párzási szezonjuk van, mindenfelé keresik a hímek a nőstényeket, emiatt tévedhettek be hozzád is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!