Eddig nem csipett meg ágyi poloska és nem is volt az ágyamban. mivel most megcsípett el tud szaporodni az ágyam körül? vagy nem kell ettől félni?
Figyelt kérdés
tegnapi nap nem a saját ágyamba aludtam hanem egy régi, kicsit penészes, kissé koszos de normális állapotú pokrócon. ma véltem kisseb nagyobb viszkető csípéseket felfedezni magamon elég sok helyen(lábfej,kar,comb,kéz)
és ágyi poloskára tippelek. az a kérdésem hogy ha kidobom a pokrócot és a saját ágyamba alszok mostmár ,akkor van rá esély hogy eltelepszik az ágyam körül és ujra megcsípp? (eddig nem volt szerencsém ágyi poloskával)
2020. júl. 1. 15:01
1/9 anonim válasza:
Hát ez ugye attól is függ, hogy ha nem viszed a régi pokrócot az ágyad közelébe, meg érdemes kimosni a ruhádat, amiben az ócska pokrócon aludtál, esetleg alaposan kitakrítani a szobát, megelőzve a szaporodást.
2/9 anonim válasza:
Van rá esély. Az a pokróc eddig is a házban volt? Mert ha igen, nem hiszem, hogy ágyi poloska csípett meg, az már megtalált volna korábban is.
3/9 anonim válasza:
az agyi poloskat hihetetlenul nehez kiirtani. es azt ajanlom, pokroc kidobni, es mindent fertotleniteni. a ruhaid amit felvettel azt azonnal 90 fokon mosni.
4/9 anonim válasza:
elfelejtettem mondani, ismerosom hotelban dolgozik, onnan tudom mekkora harcok mennek az agyi poloskakkal.
5/9 anonim válasza:
Nem lehet szúnyog vagy bolha? Ha nem volt használva az az ágy akkor nem biztos hogy poloska.
6/9 anonim válasza:
Ha a kicsit penészes és koszos a normál állapot, akkor milyen a rossz?
Amúgy a poloska nincs az ágyhoz kötve, simán utánadmegy a szomszéd ágyba is. Szóval ha tényleg poloska akkor már ezelőtt is megcsípett volna.
7/9 anonim válasza:
Elég ha kimosod:p de amugy az agyipoloska nappal elbújik valami résbe szoval nem biztos hogy még a pokrocon van
8/9 anonim válasza:
Nekem volt egyszer, vettem egy hasznalt bőröndöt es gondolom azzal hoztam haza talaltam par csipest a lábamon es nekialltam porszívózni a matrac szegélyénél meg is talaltam 2 vagy 3 volt összvissz. felporszívóztam es utana nem volt több csípés ki se kellett mosni a paplant elég volt átnézni. Szoval ha egybol cselekszel, nem vészes ,szabad szemmel látható konnyen megtalálható
9/9 anonim válasza:
Egyszer volt nekem is,használt kanapét vettem.Az lett a vége hogy az összes bútort kikellett dobni,padlószőnyegcsere,tapéta alatt is voltak,konektorokban szinte mindenhol..nagyon nehezen sikerült kiírtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!