Lehetseges, hogy a csotany az ablakon keresztul jon be a
lakasba?
Figyelt kérdés
Tetoteri lakasban lakunk es korbe vagyunk veve fakkal. Eddig a furdoszobaban es a nappaliba lattam csotanyt es 2x a konyhaban. Mikor a ruhakat szedtem be az erkelyrol koztuk volt egy csotany. A tetoteri ablakon is lattam mar hogy ott maszkalt kivul. A lakas felett van padlas. Szerintettek lehetseges hogy a padlason lennenek csotanyok vagy a sok fa miatt ami a lakast korbe veszi konnyebben bejonnek? Mit lehetne tenni elenuk?
A csotany mindenhol ott van, falakban is ha van egy kis res.. nagyon nehez oket kiirtani es gyorsan szaporodnak
2020. jún. 30. 23:34
2/9 anonim válasza:
Csótánycsapdát kell venni a háztartási boltban, vegyszerboltban.
Kb. 15 nm-re egyet, ha csak ilyen kevés felbukkanó van.
Ha több lenne, akkor kb. 8-10 nm-enként.
Távfűzés van és beton a ház? Ott szeret lenni, meg a Duna melletti házakban.
2020. jún. 30. 23:40
3/9 anonim válasza:
Valahol kedvezőek az életkörülményeik. Kosz, víz, sötét, meleg.
Vagy nagyon benézted amit találtál, és nem is csótány az, hanem valami cincér.
2020. júl. 1. 00:50
4/9 anonim válasza:
Szomszédból is jöhetett akár az a jószág. Ajtó alatt simán elfér egy csóti. Meg ezek szeretnek elkóborolni és, ahol jól érzik magukat ott letelepszenek és családot alapítanak. Ha egyre több van belőlük érdemes szakembert hívni, amíg csak 2-3 láttál ne foglalkozz vele. Csak ügyelj arra, hogz mindig nagyon tiszta legyen a lakàs és akkor tovàbb àllnak.
2020. júl. 1. 01:40
5/9 anonim válasza:
3: Mivel lehet összekeverni még?
2020. júl. 1. 04:36
6/9 anonim válasza:
"A csótányok kertesházakban is megjelenhetnek, de a társasházakban, különösen, ha közös a szellőzőrendszer, vagy a szemétledobó, nagyon könnyen elszaporodhatnak és szomszédról szomszédra járhatnak. "
3: Nagyon remelem, hogy csak egy ilyen cincer bogarol van szo.
Viszont ez a csotany szeruseg amit lattam gyors volt mint a csotanyok szoktak lenni es a furdoszoba sarkaban volt elbujva viszont remelem, hogy beneztem 😂
2020. júl. 1. 07:50
8/9 anonim válasza:
Azt még simán benézhetted. Legközelebb fotózd le. Aki nem találkozott még biztosan csótival az mindent annak hisz.
2020. júl. 1. 11:01
9/9 anonim válasza:
Ilyenkor kezdenek megjelenni az aratóbogarak is, hasonlít a csótányra,amik azt hiszem, hogy nem csípnek, de marha idegesítőek, előbb-utóbb eltűnnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!