Vöröshanygya vagy és szárnyashangya csíp? (vagy esetleg harap, köp, robban, sugárzást bocsát ki, stb)
Figyelt kérdés
Vagy ártalmatlanok.2020. jún. 13. 08:36
1/8 anonim válasza:
A vöröshangya tud hangyasavat kibocsátani.
Hangyasav: [link]
2/8 A kérdező kommentje:
És éz számomra rosszat jelent? Mert ha csak a sarokba bocsátja ki akkor nem zavar de ha a börömbe akkor igen 🤣
2020. jún. 13. 11:06
3/8 anonim válasza:
Először kis sebet ejt a csáprágójával a bőrödön, utána odagörbiti a potrohát, és kevés savat spriccel a sebre. De ezt is csak akkor, ha veszélyben érzi magát vagy kajának néz (utóbbi embernél ritka).
Szóval ha nem piszkálod őket, akkor nem bántanak, néhány darab még semmit se jelent. Ha viszont hemzsegnek a sarokban, akkor érdemes lenne valami módon felszámolni őket, mert elég nagy kárt tudnak okozni a falban, szigetelésben.
4/8 anonim válasza:
Bizony tudnak csípni, engem már csípet meg vöröshangya, olyan mint egy csaláncsípés csak szerintem jobban és több ideig fáj. Ha a házban vannak szerintem érdemesebb kiirtani őket, mert elfognak szaporodni.
5/8 A kérdező kommentje:
Egy lyúkból jöttek ki. Az miért lehet?
2020. jún. 13. 14:33
6/8 anonim válasza:
Nem fertek mar bele. Furj nekik nagyobbat :D
Vagy kajat keresnek, vagy rajzanak.
7/8 A kérdező kommentje:
Biztos összebarátkoztak 🤣
2020. jún. 13. 17:33
8/8 A kérdező kommentje:
Van egy poros hangyaírtonk csak 2001ben lejárt 🤣🤣
2020. jún. 13. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!