Tényleg ennyire gáz, hogy nem merem elnyomni őket?
Bennem kiskorom óta van egy félelem minden rovartól, rosszul is leszek picit, ha arra gondolok hogy mászik rajtam, vagy hozzáérek véletlen :S
A hangyát is inkább kiviszem valamiben, nem sajnálatból, hanem félek megölni.
Na ez az egyik barátnőmmel szóba került, és célozgatott rá, hogy picit ez már túlzás 19 évesen :(, és simán összenyomhatnám ujjal, ő is azt teszi a legtöbbel, vagy van zsepi meg egyéb...na nekem ez jutna utoljára eszembe :/
Tényleg ciki a félelmet/undorom? Többi lány, ti mit mertek és mitől féltek?
én gyerekként a svábbogaraktól undorodtam, egyenesen féltem tőlük de ma már eltaposom őket aztán irány a kuka
Meg kell szokni
Én szerintem nálad is rosszabb eset vagyok. Még kirakni sem merem őket. Ciki vagy nem ciki, ez már fóbiává nőtte ki magát nálam.
17L
Én leginkább a zsepiremásztatás-wc kombót szoktam poloskákkal vagy bármi egyébbel.
Eltaposni, ilyesmiktől én is undorodom, h hallom h roppan, meg ott lesz szétkenve a cipőmön.. brrr.. úgyhogy ha ez a természetben jön szembe, akkor egyszerűen arrébb állok és akkor nem zavarjuk egymást, de ha meg a lakásban v beltéren, akkor karad a wc, vagy ha jótékony kedvemben vagyok, akkor az ablak.
19L
Ahogy egyszer valaki mondta: úgy cselekedj másokkal, ahogy te is szeretnéd hogy veled cselekedjenek.
Jó dolog, ha nem bántod a kisebbet, bármilyen formába is született az illető, neki is csak egy élete van, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!