A házi légy miért rothadó húsra rakja a petéit? Ha mondjuk veszek a boltban friss májat és kirakom az udvarra melegben akkor arra is rá petézne? Fontos a peték számára hogy rothadó hús legyen?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 21. 15:45
1/4 anonim válasza:
Ha csontit szeretnél "gyártani" pecázáshoz, ahhoz itt van egy tök jó, részletes leírás:
2/4 anonim válasza:
Amúgy nem feltétlenül rohadó hús, bár ahhoz a legkönnyebb hozzáférni.
Állatok sebeit is be szokták köpni, és benne élősködnek.
3/4 anonim válasza:
Az a csontkukac, első osztályú csali.
4/4 anonim válasza:
Simán rápetézik a frissre is.
Azért szereti jobban a dögöt, mert egy friss hús (seb) általában élő állathoz tartozik, ami nyalogatja a sebet.
A rothadó hús meg nem szalad el, nem védekezik.
Meg könnyebben is megtalálják szagról.
De egyébként igen, lazán rápetézik, egy fél centis vértócsára is rápetézik.
Sőt, ha egy kis darab májat vagy húst nyáron kiraksz, pláne víz mellé, a darazsak szétszabdalják, és elhordják! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!