Hogyan lehet hatékonyan kiirtani a bolhákat?
Sziasztok!
A szobámat ellepték a bolhák. Macskák vannak a háznál, amik rendre bejöttek a konyhába és az én szobámba, és úgy tűnik, hiába voltak befújva bolhairtó szerrel, akkor is bolhásak maradtak. A következmény az, hogy nekem lassan már két hónapja meg van csócsálva mindkét lábam, most hajnalban arra keltem, hogy rohadtul viszket a lábam, és mintha ezernyi kis valami mászkálna rajtam... Felkeltem, három bolhát szedtem le magamról, még aprók voltak, vízbe öltem őket.
Egyszer már tartottam bolhairtást, Insepticide 2000-el befújtam az ágyam, a szekrényem, de úgy tűnik, hatástalan, mert kezdődik elölről minden. Szerintem beleették magukat az ágyneműmbe is.:(
Teljesen tanácstalan vagyok, aludni sem merek, mert undorodok a gondolattól, hogy rajtam mászkálnak.
A rovarirtók milyen árban dolgoznak? Ha végigmennek az egész házon?
Ez is megfordult a fejemben, amellett, hogy kihajítom az összes ágyneműt az ágyammal együtt.
Előre is köszi!
Köszönöm a választ és a javaslatot. Lehetséges, hogy a szőnyegben lehetnek, nem tudom, még sosem fordult elő ilyen velünk, hogy a ház bolhatanya lett.
Mai napot takarítással töltöm, de csak akkor lennék nyugodt, ha szakember is befújná az egész házat.:(
Az enyémek alattomos kis sfssdhgd-k, csak éjszaka másznak elő, mikor alszom. Reggelente baromira romantikus arra kelni, hogy egy dög mászik az ágyneműn...:) Ma hajnalban szabályosan arra keltem, hogy fel-alá mászkálnak a lábamon, hát azok voltak. :/ És nemcsak egy.
Ma takarítok battameg, bár előre félek, hogy mi lesz, ha hatástalan lesz.:( Ki tudja mennyi lárva van a szőnyegben, matracban.:(
Köszi a tippet. Ma mindent praktikát bevetek.:')) Porszívó, bolhairtós felmosás, ecetes sikálás!! ><
Köszi mindenkinek!
Az állatoknak Simparica tabletta,ez belsőleg hat,tehát ha megcsípi a bolha akkor elpusztul mielőtt szaporodni tudna. Az ilyen befújós csepegtetős dolgok nincsenek ennyire jók. A macska mosakodással lemossa magáról.
A házban gyakori alapos porszívózás,domestoszos felmosás,és/vagy rendes szakemberes irtás kell. Egyébként az összeszedős megoldás se rossz,mikor nálunk volt nekem is az vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!