Másodszor tévedt be hozzám cselőpók egy hónapon belül. Van valami módszer elűzni őket hogy ne jöjjenek be a lakásba?
Én eddig nem féltem pókoktól, de ettől a plafonra ugrok. Az a baj, hogy épp a bejárattal szembeni udvarrész földes, mert a diófák alatt nem marad meg a fű, és gondolom ott tanyáznak. Másik kérdésem, hogy macskákat is megtud csípni, vagy őket védi a bundájuk? Azt olvastam, hogy a csípésük nagyon fájdalmas. Gyanítom, ha a cicám meglátja, tuti kikezd vele. Ma pl. pont az egyik cipőmbe készült bele mászni, ami jó húzás volt részéről, mert így kitudtam hajítani cipőstül. :-D
Most már nagyon elkezdtem pánikolni, hogy bárhol felbukkanhat, lábbeliben, ágyban... Mit csináljak?
Ráadásul most már jönnek a hűvös éjszakák, biztos számíthatok még a látogatásukra.
Magyarországon védett faj tehát nem lehet sok mindent csinálni ellene.
A házakba nem megy be télire hanem elvermeli magát az üregében.a macskát is megcsípi,ha piszkálja de nem halálos a csípése és ha egyszer már megcsite a macska nagyívben kerüli majd.
Elöször is eszükbe sem jut "megcsípni", ugyanis zsákmánynak túl nagy vagy!
Másrészt benn legfeljebb a legyeket, szunyogokat fogják meg, mást nem tesznek.
Harmadszor ahogy bemennek, ugyanúgy ki is mennek, nem kell velük foglalkozni
Tök jó, ugye kérdező, hogy senki nem válaszol a kérdésedre.
Szúnyoghálót ajánlom, ahova csak lehet.
#5. Igen! :-D
Használunk szúnyoghálót, de valahogy még is bejött. Nap közben sokszor ki-be mászkálunk, sokszor nyitva marad az ajtó, de majd odafigyelünk. Azért a többi válasz is hasznos volt, főleg az, hogy nem kell tartanom attól ,hogy beköltöznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!