Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Segitseget szeretnek kerni,...

Segitseget szeretnek kerni, hatha ti felismeritek ezt a pokfajtat kep alapjan?

Figyelt kérdés

[link]

Parom par napja kuszkodik valami fele "allattal" ami csipkedi es eleg csunya a helye is a csipeseknek. Esetleg ha valaki tudja mifele pok ez akkor nagyon orulnenk. Nem biztos,hogy o a tettes de nem ismerjuk fel a kis szemetet 🙂

2019. szept. 16. 18:21
 1/7 anonim válasza:
100%
Takéb egy csupaszpók?
2019. szept. 16. 18:49
 2/7 anonim válasza:
talán*
2019. szept. 16. 18:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen,erre hasonlit a leginkabb, bar ez picittomzsibb amit talaltunk
2019. szept. 16. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ő a tettes, nálunk tetemszámra van belőlük, először megijedtem én is tőle, mert szokványos pók. Legalábbis nekem nem volt az. :) Illetve rákerestem, elvileg, ahogyan az előző is írta ez egy csupasz-pók. Nem találtam olyasmit, hogy durva lenne a csípése.
2019. szept. 16. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
nem szokványos*
2019. szept. 16. 19:05
 6/7 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
100%

Pók csak akkor mar ha "kiprovokáljuk". Ez jelenthet direkt cseszegetést vagy csak annyit hogy pl. álmunkban ráfekszünk és védekezésből odamar (mielőtt elpusztul, nagy valószínűséggel).

DE: a pókoknak nem vagyunk prédaállat, nem pazarolják ránk a mérget, ergo nem fognak "csipkedni" senkit, a pókmarás ritka és nem ismétlődő dolog.

2019. szept. 16. 23:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Valóban csupaszpók de szerintem lehetetlen, hogy át tudja harapni az emberi bőrt!

Igazából nincs is mérge... vagyis van de mégse!

Egy ragadós hálót köp rá az áldozatára ami mérgező.

Szóval szerintem nem ő lesz mert kb. fizikai képtelenség, hogy azokkal a picike csáprágókkal át tudná harapni az emberi bőrt!

2019. szept. 17. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!