Hogyan takarítotok a pókok ellen?
Én porszívóval végigmegyek rajtuk, használni is szokott, nem marad egy se.
A kitartóbbakat hamvasztóval intézem el, persze csak ott, ahol nincs éghető dolog a közelben.
Ha nem tenyér méretű, akkor cobra insect killer spray-vel fújd le.
+ A hálóját teleszkópos portörlővel szedd le.
Ha lefujom őket akkor egyből halnak?
Mi az a hamvasztó?
A hamvasztó olyan mint a szakácsfáklya, csak jóval nagyobb a tűzereje. Gyakorlatilag egy lángszóró. 1300 fokos lángja van, amitől még az ezüst is megolvad. Nincs az a pók, ami ezt kibírja. Persze, lambériázott lakásban igen rossz ötlet használni, de a kőben semmi kárt nem tesz.
Kitelepítem őket, vagy leporszívózom, ha muszáj. Meg a macska is megfog párat.
Őszintén szólva, én nem szeretem bántani őket, és ha nem másznak rám, nincs velük különösebb bajom sem.
Hát például azon az oldalon :) én is onnan vettem a magamét. OBI-ban is lehet kapni, Rottenberger márkájút, de az jóval kényelmetlenebb, és nem piezós (azaz kívülről kell meggyújtani, gyufával vagy öngyújtóval). Ez a palackos önmeggyújtó hamvasztó szerintem sokkal kényelmesebb.
Ha rám hallgatsz, kettőt veszel, mert az égőfej egy idő után elhasználódik. Más probléma nincs vele, nagyon jó kis hamvasztó ez, csak jól rá kell csavarni a palackra az égőfejet.
És elég hatásos ellenük?
Milyet ajánlotok melyik a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!