Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A papagájom okos?

A papagájom okos?

Figyelt kérdés

2 hónapja kerult hozzank.

A 2 honap alatt megtanulta kimondani a nevét és ugy fütyülni ahogy mi szoktunk neki.

Egy hullámos papagájról van szó.

2019. júl. 14. 14:31
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nyilvan szenvedett

Es szenvedesbol szeretgetett engem es a csaladom

.

2019. júl. 14. 19:31
 12/19 A kérdező kommentje:
A papagájok az intelligens, fejlett problémamegoldó készséggel rendelkező madarak közé tartoznak, ezért ha egyedül, a fajtársaik nélkül tartjuk őket, akkor gondoskodnunk kell arról is, hogy ne unatkozzanak olyankor, amikor éppen nem vagyunk otthon. A kifejezetten díszmadarak számára készített tükrök kiválóak erre a célra, főleg ha kistestű, vagy közepes testméretű tollas kedvenced van (például hullámos papagáj, vagy nimfapapagáj). A papagáj a tükörképét látva nem érzi annyira egyedül magát, ráadásul, ha olyan típust választasz számára, ami pl. csengővel is fel van szerelve, akkor játék céljára is tökéletesen ideális.
2019. júl. 14. 19:32
 13/19 anonim ***** válasza:
19%

Hadd tippeljek. Haziallat.hu? Olvass más oldalt kérlek, ne ezt a vackot, ahol kamu infókat kapsz.

Kereskedésből sem papagájt, sem kalitkát nem veszünk. A tükröt meg pont az olyan tudatlanok miatt gyártják, mint amilyen te vagy. Nem akarok vitát, nem akarlak kioktatni, de ha jobban (normális papagájos oldalon) utána olvasol, mind engem fog igazolni.

2019. júl. 14. 19:36
 14/19 A kérdező kommentje:

És milyen tudományos kiserletet tudsz felmutatni az allitasod alatamasztasara?

Amit kutatók vegeztek

2019. júl. 14. 19:39
 15/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, felőlem hisztizhetsz, de az eredeti élőhelyükön 20-30 fős kolóniában élnek. Millió cikk, videó, akármi van róla. Ne tőlem várd a felvilágosítást, ne nekem kelljen azon fáradozni, hogy végre felfogd, hogy KELL még egy papagáj mellé. Ha belinkelek 100 olyan oldalt, ahol ezt leírják, akkor elhiszed nekem? Van neted, van egy szem papagájod. Ha van eszed és szíved, jobban belerágod magad a témába. Nem bántani akarlak, segítő szándékkal próbálok rád hatni. Olvasgass.
2019. júl. 14. 20:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem 1 papagájom van.
2019. júl. 14. 20:26
 17/19 anonim ***** válasza:
49%
Fajtárs kell mellé, tehát még egy huli. Ha van más papagájod, az rájuk is vonatkozik, amilyen fajta, olyan kell mellé. Tojót és hímet is tarthatsz együtt, a fiókák megelőzhetők. Ezen felül, mindennapos, több órás reptetésre van szükségük az egészségük érdekében. Ha ezt nem tudod biztosítani számukra, akkor keress nekik másik gazdát.
2019. júl. 14. 20:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Szinte egesz nap kint vannak.

De mint mondtam 40 éve vannak madaraim.

2019. júl. 14. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
49%
"Jó pap is holtig tanul." A papagáj tartás alapszabálya, hogy minimum párban tartjuk. Értem én, hogy 40 év, de ha egyszer nem így kell őket tartani, mert nem jó nekik. Meg ha annyira értessz hozzájuk, akkor alapból nem értem a kérdésedet...nem egyszer írtam már, kérlek olvass utána a helyes tartásnak.
2019. júl. 14. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!