Kis madarakat találtam? SÜRGŐS!
Amíg nem tudod, hogy milyen fióka, tilos bármivel is etetni, mert belehalhat.
FB-on keresd meg a mányi madármentőket, vedd fel velük (vagy bármelyik másik szervezettel, állatkerttel) a kapcsolatot, küldj nekik fotót a fiókákról, és ők segítenek a továbbiakban.
Sajnos nem voltam itt és most látom a kérdésed. Mi történt?
Az állatorvosok sajnos 80%-ban csak kutya/macskához értenek.
Melyik országból vagy? Én erdélyi vagyok, ne szégyelld.
Lehet arrafelé kapni lisztkukacot?(lisztbogár lárvája)
Itt egy etetési tanácsadó
Mindenképpen bent tartsd őket, kb.25 fok melegre lesz szükségük, pl ha palackba töltesz melegvizet, leteríted ronggyal, és amellé teszed őket.
Az a baj, hogy max pár órát bírhattak ki étlen, hidegben, tehát nem tudom, mit ér most a válaszom.
Ha nincs lisztkukac, csőr méretére vágott nyers friss csirkemellet adj, amíg kérik, tátják. Napont párszor adj nekik főtt tojást is. Kb.30percenként kell etetni őket. Először ki kell tátani a csőrüket, hogy rájöjjenek, jön a kaja, be kell nyomkodni. Keress fiókaetetős videót youtubeon.
Itatni ne itass, mert 10-ből 8x a légcsövükbe megy a víz, és tüdőgyulladásban elpusztulnak. Csak mártsd bele a vízbe a húst, mielőtt odaadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!