Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem tud repülni?

Miért nem tud repülni?

Figyelt kérdés
Szóval van két nimfa papagájom eléggé küszködöm velük nagyon félnek tőlem, folyton verekednek és az egyiknek most is véres a dzárnya nem.komoly csak horzsolás és az egyikük egyik napról a másikra nem tudott répülni régebb beleszállt az olaj festékembe és utánna amennyire tudtam letöröltem ez nem.olyan rég történt, segítsetek kérlek...:/

2019. jún. 3. 20:04
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És ha kell veszek nagyobbat is csak jól legyenek
2019. jún. 3. 22:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem én még elég szépen közöltem, hogy mi a gond. Azért húztam fel magam, mert aki állatot tart, az járjon utána az adott állat igényeinek, jelen esetben a kalitka méretének és a tartás szabályainak. Egyébként Facebook-on csatlakozz nimfás, papagájos csoportokba (nem kioktatás vagy leszólásként mondom), mert lehet, hogy van, amit még rosszul csinálsz. Pl. Ülőrúdnak fát kell berakni, a műanyag nem jó. Vagy, ha gondolod, írj rám privátban és segítek, amiben tudok.
2019. jún. 3. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!