Zebrapinty és hullámos papagáj?
Van 2 zebrapintyem egy kalitkában. És a gyerekük(fiú)egy külön ketrecbe van. Az állatkereskedésekben ma kerestem zebrapintyet,hogy legyen párja. Nem találtam.Viszont hullámos papagájt igen. Úgy tudom lehet együtt tartani őket.Ha lehet őket akkor veszek holnap. Lány papagájt vennék. A kérdésem,hogy:
-2 fészek legyen?
-2 etető?
Akinek van/volt zebrapintye és hullámos papagája együtt az leírná mire fontos figyelni?
1. Állatkereskedésben nem veszünk madarat, mert beltenyésztett és/vagy beteg.
2. Ha állatkereskedésből vannak a pintyeid, gondolom a kalitka is. Az ottani kalitkák egytől egyig kicsik a madártartáshoz!
3. A hullámosok agresszívak tudnak lenni, akár egy nimfát is kinyírnak, semmiképp ne tedd őket össze.
4. Papagájt csak párban tartunk! Vesd el az ötletet, ha nem tudsz párt és megfelelő méretű kalitkát biztosítani, mindennapos, több órás reptetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!