Zöld, piros, kék kiscsibék?
Figyelt kérdés
Pár éve mutatták a tv-ben,hogy a valamelyik egyetem hallgatóinak sikerült elérniük,hogy a tojásból kikelő kiscsibék különböző színűek voltak(pl.:kék,zöld,piros.)Ott még mondták hogy a tojásba ételfestéket fecskendeztek és csak pár hétig fogják megtartani a színüket.Szerintetek ezt hogyan érték el?Mikor fecskendezhették a tojásba az ételfestéket és a tojás melyik részébe?2010. júl. 7. 14:28
1/9 anonim válasza:
szia!
nem tudom de ez úgy gondolom nagyon nem egészséges a kiscsibéknek
3/9 anonim válasza:
Ez hazugság a festék vegyianyag hogy gondolod hogy kikelnek ha egy vegyianyag kerül a tojásba? Amúgy az ötlet is elmebeteg buta értelmetlen értelmes használható dolgokkal kellene az egyetemeken foglalkozni nem hülyeségekkel.Mert az sajnos igaz hogy az egyetemeken rengeteg pénzt költenek el elmeroggyant ötletekre.
4/9 A kérdező kommentje:
Dehisz mostanában már mindenben ételfesték van.
2010. júl. 7. 14:57
5/9 anonim válasza:
Itt vannak színes csibék. Iránban Húsvétra szokás adni.
6/9 anonim válasza:
magyarul sajnos nem találtam:
Itt leírja hogyan kell csinálni.
Ha nagyon nem megy az angol, akkor google tranlate-tel lefordítva:
http://href .hu/x/cpxa (bár szerintem ezt nehezebb megérteni, mint az eredetit :) )
7/9 anonim válasza:
előző vagyok, a második linknél egy szóközt ki kell törölni :)
8/9 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon durva!!!! Én nagyon sajnálom azokat a szegény ártatlan kiscsibéket!!!
9/9 tizes válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!