Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Lehet a nimfa-papagájt egyedül...

Lehet a nimfa-papagájt egyedül tartani?

Figyelt kérdés
Sokhelyen olvastam, hogy ne tartsuk egyedül, de én csak egyet tarthatnék. Tapasztalatokat is várok, hogy milyen az egyedűltartott nimfátok.
2010. júl. 4. 15:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lehet csak tegyél be neki tükröt meg papagáj játékot és sokat foglalkozz vele,mert azt nagyon szereti és így egyszerűen megtudod szelidíteni.
2010. júl. 4. 15:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Lehet,de tarthatjátok többen is,egyedül elbírod ;)
2010. júl. 4. 15:05
 3/15 anonim ***** válasza:
Lehet egyedül tartani de akkor sokat kell vele foglalkozni. Az enyém is egyedül van és egész nap fütyül. Ha egyedül tartod akkor könnyebb megszelidíteni.
2010. júl. 4. 15:08
 4/15 anonim válasza:
Szia! Nekem is van egy nimfapapagájom, nincs párja, pedig társas madár.Abban az esetben, ha nincs párja, foglalkozni kell vele, meg kell szelidíteni, sokat kell vele foglalkozni, különben depressziós lesz, kitépkedi a tollait, stb.Én úgy kezdtem a szelidítést, hogy kiengedtem a kalitkájából párszor, olyankor elkezd röpködni, és általába a függönykarnisra száll.Próbálgasd, hogy pedugod kinyújtva a mutatóújjad, hogy rálép-e.LEgyél körülötte, beszélj hozzá, hogy érezze, nincs egyedül.Ha már megvan az, hogy a mutatóujjadon megmarad, akkor tedd a válladra, sétálgass vele a lakásban, hogy szokja meg.Az enyém már odarepül hozzánk, mikor eszünk, szinte már nem lehet lerázni:)Mindenféle ételt megeszik..Remélem, sokat segítettem. Ha még több dologra is kíváncsi vagy, kérdezz:)
2010. júl. 4. 15:09
 5/15 anonim ***** válasza:
minek írjátok le ugyan azt mint az első válsz adó?
2010. júl. 4. 15:15
 6/15 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm, még annyi, hogy nagyon kártékony?
2010. júl. 4. 15:16
 7/15 anonim válasza:
Mindent megrág szinte..csak arra vigyázz, hogy a szobanövényeket ne rágja, mert az mérgező a számára!
2010. júl. 4. 15:17
 8/15 A kérdező kommentje:
okés, és sok helyre odapiszkit? akkor megrág mindent ha van koptatója?
2010. júl. 4. 15:20
 9/15 anonim válasza:
Az enyém minden 10. percben odapiszkít valahova:S
2010. júl. 4. 15:22
 10/15 anonim válasza:
Koptató az mindenképp kell neki, mert ha túl hosszú a csőre, akkor nem tudja majd elrágni a magokat.
2010. júl. 4. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!