Meg haragszik rám a Hullámos papagájom?
Ma 18:00kor kiengedtem, de nem akart visszamenni. Fél óráig repdesett, és 18:30 körül ráállítottam (mármint a papagájt) a kezemre és felülről megfogtam, hogy ne tegyen kárt magában. Tudom, hogy állítólag visszamenne, de én nagyon megijedtem amikor nekicsapta magát párszor a falnak. (első kiengedése volt)
1, Megutálhat ezért? Vagy félni fog tőlem?
2, ez normális hogy nekiment a falnak többször is?
3(nem ideillő kérdés), ha lekapcsolom a villanyt, csak egy gyengébb villany ég akkor jól látnak vagy nam annyira jól?
#11 Te próbáld meg értelmezni, amit írtam. Nem kötöttem beléd, jó szándékkal írtam, hogy kell mellé egy pár, hogy átzökkenjen és újra biztonságban érezze magát kint. Erőszakkal nem fog megbízni senkiben, sőt...
Nem neked kell venni mellé másikat, de mivel nem ismerem az öcsédet, gondoltam leesik, hogy átadhatnád neki, amit írtam, hogy végre normális élete legyen szegénynek.
1. Nem kínzom a madarat.
2. Nem élek együtt a szüleimmel, sem az öcsémmel.
3. Csak leírtam egy esetet, amikor tényleg jogos lehet, hogy a madár megharagszik valakire.
4. Nem támogatom azt, amit apám csinál, de nem hallgat rám.
5. Nálam nagy helyen vannak madarak, nem egyedül, és mindenük megvan.
Tudtok olvasni?
6. Öcsém sem él a szüleinkkel, de velem sem, azért bízta rájuk, mert mostanában nincs fix helyen a munkája miatt.
7. Miért nem bízza rám? Mert nálam más fajta madarak vannak, és kicsinálnák egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!