Hogyan tudom rávenni a szüleimet, hogy tarthassak egy nimfa papagájt?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy azért nem lehet papagájom mert büdösek. Tudnátok nekem valahogy segíteni, hogy rávegyem őket az állat tartásra?2019. febr. 3. 11:06
11/18 anonim válasza:
#10 Nem azt mondom, hogy mindig rikácsolnak, de a nimfák ilyenek. Az enyémek például nagyon érzékenyek az időjárás változásra. És amúgy ez normális, mivel érzékenyebbek, mint az emberek. Az sem jó, ha nagyon csendesek, általában depresszió vagy a nem megfelelő tartás okozza. Nem azt mondom, hogy nálad gondok vannak, csak azt, hogy a nimfák, főleg a tojók, hisztisek és visítozósak.
12/18 anonim válasza:
Mint ahogyan nem normális, ha egy kutya állandóan ugat, az sem normális, ha egy papagáj állandóan rikácsol, hangoskodik, visít.
Párban vannak nálam, nem egyedül. 1,5x0,8x2,6m-es röpdében. Helyük és társaságuk is van, meg rágcsálnivaló fák, huzat sem éri őket, eledel, víz mindig van, ha elfelejtem, akkor meg jelzik.
13/18 anonim válasza:
Olvasd már el az utolsó mondatom! :D
15/18 anonim válasza:
A papagájok a hangjukkal kommunikálnak, de nekik is többféle jelentése van a többféle hanghordozásnak, a természetben a bajt is jelzik rikácsolással, visítással, hogy a társaik tudják, de ha nyugodtak, nincs veszély, minden megvan, akkor nem szükséges, hogy hangosak legyenek, a hangjuk ilyenkor visszafogottabb, más. Több, mint 20 éve vagyok madaras, volt alkalmam megfigyelni őket.
16/18 anonim válasza:
Oké, Mr. Szakértő. Fogd már fel, hogy csendben elvannak nálam is, de néha igenis visítanak, mert a nimfák ilyenek.
18/18 anonim válasza:
Én kérek elnézést, hogy nem vagy képes megérteni amit írtam. Mert itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter. Akadj le rólam, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!