Hogyan tömjek kacsát, libát?
Elö9ször is kell venni a piacoin ilyen temótölcsért nem tudom ez e a pontos neve aztán ha gondood keresz valamiolyan ládát azhonnét a kacsának csak a fejét veheted ki mert lefogni elég rossz meg kapar is ha olyan fajta aztán kukoricát kell megszelelni és megzsirozni vizel ha jól tudom legalábis nagyi igy csinálja
beteszed a tölcsért és szépen tekerni kezded vigyáz ne hogy tul sokat engedj bele egyszerre mert azt nem tudja megemészetni és megfullad..
DE pár perc és jönnek az álatvédök akik lázadnak XD
Azt sem tudod hogyan kell csinálni, innen beszerzett információk alapján akarod felkészületlenül és tudatlanul kínozni azt a szegény állatot azért, hogy ehess egy "jót"???
Ilyen embereket... Téged kellene csak egyetlen egyszer addig etetni, míg majdnem rosszul leszel, kiváncsi vagyok utána hogyan állnál a dologhoz. Szánalmas vagy :-(
Ha már mindenképpen ilyesmire fáj a fogad, akkor vedd meg a boltban, de állj neki úgy, hogy azt sem tudod mit hogyan kell.
Éreztem, hogy ilyen válaszok jönnek. Most ők a nagy állatvédők, aztán 2pofára tömik a hízott libamájat.... Szánalom!
Szerintem kérdezz meg valami idősebb nénit a piacon, aki gyermekkora óta ezt csinálja. Valóban kell hozzá tömőtölcsér. A nagymamám sok libát tömött, igazi parasztasszony volt, és az édesanyám is járt ki terelni a libákat legelni és mesélte, hogy jó nagy meló volt megtömni azt a libát. A töméstől meghalni nem fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!