Tegnap kaptam 2 hullámost hogy szelídítsem meg?
11/26 A kérdező kommentje:
Köszi,nem csípnek meg és meg fognak szokni?
Úgy izgulok még csak 12 vok
Nyugodtan engedd el őket. Elsőre engem is megcsipkedett de túléltem viszon viselj kesztyűt ha félsz. Amúgy nagyon barátságos kis állatkák. Engem 1 hét alatt megszoktak sőt utána már minden emberrel ugyan úgy visel. Ja és mikor elengeded LEGYEN BEZÁRVA minden :D én majdnem elkövettem ezt a kis hibát. Ha ügyesebb vagy akkor még olyanokat is megcsináltathatsz vele hogy szálljon az ujjadra stb.
2010. jún. 26. 17:33
13/26 A kérdező kommentje:
Azt azért nem mert 2-en vannak.
Az egyik alig eszik és remeg a farka.
semelyik nem mozdul arról a fáról amin ülnek de az egyik legalább csipog és eszik.
Mért nyitogatják a csőrüket amikor nem esznek és nem is csipognak?Olyan hangja van mint ha valami törne
Minden állatnak hozzá kell szoknia az új környezethez. Ha 2-3 hét után is igy remeg akkor go állatorvos mert addigra hozzá kell szokniuk a környezetükhöz. Az a csőrös dolog valószínü ugyan az mint embereknél a fogcsikorgatás de nézz utána google a barátod segíteni fog.
2010. jún. 26. 18:04
15/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindent!
Fürdető kell nekik és 2 papagájnak rakjak be csengőt és hintát esetleg tükröt??
hát figyelj, fürdető nem kell nekik, max ahvi ha 1 szer berakod nekik, mert a sok fürdés árt nekik, tükröt, csengőt, etetőt, itatót, odut, mást nem kell nekik adni, és csak finom, halk hangon beszélj velük, és hogyha mind2-t megakarod szelídíteni az több hónapba is telhet, mert ha 2 en vannak nem vágynak emberi társaságra, persze attól még meglehet őket szelídíteni, csak sokkal nehezebben
2010. jún. 26. 18:24
jah, megmég 1 hintát rakj nekik, azt nagyon szeretik
2010. jún. 26. 18:25
18/26 A kérdező kommentje:
odut muszáj rakni?
Nem szeretném ha költenének
18:04-es vok
Nos az én papagájaimnak nem volt fürdetöjük mivel magukat takarították de néha engedtem vizet és el se hiszed de úgy úszkáltak hogy széttárták a szárnyaikat és tulajdonképp lebegtek a víz felett nagyon arik voltak. A kalitka berendezése pedig nekem először egy papagájjal:- tükör(sokat magyarázott magának)
-második hinta(igaz sose úgy használta hanem ugrált egyikről másikra)
Aztán mikor jött még 1 papagáj:
-műmadár(hullámos)
-csengő
volt egy mászó kötelem amit nem szerettek. ha tieidnek se tetszene valami akkor egyesével rakoskasd vissza a cuccaikat és nézd meg melyiknél hallgatnak el.
2010. jún. 26. 18:36
Megint én. A kalitkám odu részét soha nem használták, nem is kellet nekik elvoltak nélküle. Ja a kalitkárol még valami nem rég léptették életbe azt a nagyon "okos" törvényt hogy nem rakhatod szögletes kalitkába a madaraidat mert depisek lesznek ami sztem nagy ostobaság de azért tájékoztattalak :D
2010. jún. 26. 18:40
Kapcsolódó kérdések: