Még a nyár elején találtunk egy vadkacsát az út szélén, még kicsi volt de nem félt az emberektől, nem akartuk az út szélén hagyni ezért haza hoztuk ám?
Még egyszer mondom: Hortobágyi Madárkórház. A neten fent van a telefonszámuk, én is mindig őket hívom ilyen esetben. Az önkénteseik mindig segítenek, utána felveszik a telefont, küldenek képet stb.
Utolsó! Én ugyan másfajta állatok mentésével foglalkozom, de bizalmatlanabb embereknek szoktam javasolni, hogy jöjjenek el hozzám, nézzék meg a helyet stb. Én sem adnám oda egy vadidegennek azt az állatkát, amit nevelgetek X napos kora óta, így érthető a kérdező bizalmatlansága. Viszont! Ebben az esetben ott van a személyes találkozás lehetősége, amivel simán élhetne...
Igen, itt bárki írhat bármit.Még nincs tó, mi lesz ha nem is csinálsz?Én se adnám így oda, meg amúgy is egy valódi állatvédő azért ennyire nem bizonygat, ennyire nem "agresszív" verbálisan.
Kérdező:Kérdezd meg a Dömösi Vadmadár Mentőközpontban Marton Andrástól, hova lehetne elhelyezni?Mondd el neki, jó helyet szeretnél a kacsának.Ő nagyon jó ember, szereti az állatokat, biztos segít ha tud.Nekem is segített, más madár kapcsán.Nézd meg az oldalukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!