Mi lehet a baja?
Valami nagyon komoly baja lehet, lehet ferőzés-vírusos vagy bakteriális, aminek már idegrendszeri érintettsége is van. Ilyenkor már nehéz visszahozni őket. Érdemes kideríteni mi baja volt-esetleg ha elpusztul, boncolás során, mert ha fertőzés a többi is megkaphatta.
Nagyon nehéz eltalálni az antibiotikum adagokat ennyire kis szervetehez, legtöbb állatorvosnak nem is sikerül, túl nagy adagot kapnak, ami elpusztítja a bélrendszerüket, nem szívódik fel a táplálék és abba halnak bele-saját tapasztalat.
Kaphat reszelt fokhagymát, antibakteriális hatása van.Csak akkor, ha megeszi, erőszakkal nem kell beletömni.
Sajnos én sem vagyok állatorvos.
Sajnos a mai napig nem tudom szebben mondani szenved. :\
Voltak napok amikor ranezttem es azt mondtam holnapra semmi baja, de sajnos nem lett igazam, sot rosszabb lett a napokban. Rangatozik mar nagyon a veget jarja szegenykem. Rangatozasa olyan mit az epilesziasake.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!