A postagalamb miért nem megy a helyére ha eső, vihar jön?
Nemrég óta vannak galambjaim, most vannak 6 hetesek, akik már kirepültek.
Ha eső, vihar jön, dörög az ég, villámlik, miért nem mennek be a helyükre?Ülnek a tetőn végig, most is zuhog az eső, ott lapulnak fent, már pacalra ázva.
Én meg aggódok, hogy ilyen vizesen ha egész nap esik, le se tudnak repülni.
Nem szükséges a nagy aggodalom. A galambok köztudottan szeretnek fürdeni. Szoktad őket fürdetni? Azért vannak kinn az esőn, mert valószínűleg ez elmarad. De célszerű, hogyha vihar idején beviszed őket valahogy, mert veszélyes lehet a vihar rájuk nézve. Ajánlom figyelmedbe a következő oldalt, amely a galambok kis története mellett egy két a tartásukkal kapcsolatos információt is megemlít:
Remélem tudtam segíteni.
Van nekik fürdető, két helyen is. Nagy melegben mindig fürdenek.
Pont azt kérdeztem, miért nem érzékelik a vihar közeledtét mint más állatok, és mennének védett helyre.
Ha közeleg a vihar, a tetőről hogy szedjem le őket hogy bevigyem?
2 hete kirepült kisgalambokról van szó, ülnek a tetőn és az eső ömlik.
Végülis nem lett bajuk, nem aggódom túl, inkább furcsállom.A vadgalambok, verebek, szarkák, stb.minden madár eltűnt, ahogy jött a vihar, nem ültek se ágon, se tetőn, se villanydróton, csak az én szerencsétlen galambjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!