Egy mezei sas fel tud emelni egy közönséges kecskét és elrepülni vele?
Én olyat láttam, hogy egy fiatal, kb. 6-8 hónapos, kisebb testű nőstény macskát egy siráj megemelt, de a macska ficánkolása miatt olyan 1-1.5 méter magasságban ki is ejtette.
Az a macska szerintem 2.8-3.2 kg. lehetett.
Az ilyen kamugépekkel az a probléma, hogy annyira nincs fogalmuk róla miről beszélnek hogy egyből leesik mindenkinek aki akár csak látott madarat...
Ez itt a sirály lába. úszóhártyás, nincs se ragadozó madarakra jellemző karma, se ereje hogy megemeljen egy macskát. Vagy egyáltalán megfogja. És minek is akarná megfogni ? A sirály nem eszik emlősöket, maximum a dögre száll rá és csipeget, de nem vadássza le az élőket.
Szia 10-es!
Az andoki kondor hímje 11-15 kg. De természetesen ez sem emel kifejlett kecskét - talán a konditeremben.
Lehet, hogy a kérdés sasokról szólt, de Te ezt írtad:
"A legnagyobb létező ragadozó madár 9 kilós "Harry eagle""
Ami nem igaz!
És ismét ugyanaz aki "látott" sirályt macskát "felkapni"...
Egyszerűbb lenne, ha ahelyett hogy hülyeségeket beszélsz, nem szólnál bele egy olyan témába amiről semmit nem tudsz...
A keselyűk nem ragadozó madarak. A keselyű dögevő, elsődlegesen döglött állatokat eszik. A sasok-sólymok-vércsék elsődlegesen élő prédát vadásznak le, ezért ragadozó madarak (ragadozó életmódot folytatnak...)
Ezért teljesen nyugodtan tartom magam ahhoz, hogy a belinkelt kutatásnak a ragadozó madarakról igaza van.
Most gondolom csinálsz egy másik felhasználót és kommentelsz valami még nagyobb barmoságot vagy hazugságot, ahogy csináltad "istván borbély"-t. Az új felhasználó amivel még semmihez nem szóltál hozzá, ezért nincs "a felhasználó ...%-ban hasznos válaszokat ad" ott :)
2 tipp :
1. Ne adj választ olyan témában amiről semmit nem tudsz, és akkor az emberek nem látják hogy kamugép vagy.
2. Ne csinálj felhasználókat csak azért hogy úgy tűnjön, más is ugyanolyan hülye mint te, mert aki ért a gyakorikérdésekhez, látja hogy az új fiók.
3. Ez bónusz tipp : Ne legyél pofátlan, ha fogalmad sincs egy témáról de mégis kommentelsz valami teljesen értelmetlen hazugságot és rajtakapnak.
Lol. István Borbély sem én voltam...
Paranoiás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!