Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Baj van a papagájommal és nem...

Baj van a papagájommal és nem tudom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezen a héten a papagájom teljeses más lett, nem csipog, csipked stb... Ma reggel amikor felkeltem ott volt a kalitma alján oldalasan feküdve. Benyúltam hozzá és elkezdett fura hangokat kiadni, felvettem a kezemel és a lábaival egyáltalán nem tud kapaszkodni, a szárnyai lógna és amikor megy össze vissza dölöngél de 10 centinél többet nem tud menni. Mit csináljak? Még 1 éve sincs nálam.

2018. jún. 27. 05:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vidd állatorvoshoz!!valószinűleg beteg.

Olyan dokihoz vidd aki ért a papagájokhoz.

2018. jún. 27. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A madarak titkolják, ha rosszul vannak.

Ha a papagájod ilyen látványosan szenved, akkor ott nagyon, nagyon nagy gebasz van.

Állatorvos miért nem fordult meg a fejedben?

2018. jún. 27. 12:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Elvittem állatorvoshoz semmit nem csinált azt mondta beteg és ennyi.. Sz@rt sem ért a madarakhoz.. És köszi a választ de 8 kor meghalt :( a jobb szeme csukva volt a bal félig a teste mintha ki lett volna fordulva a lábai teljesen oldalasan volt a szárnyával támaszkodott.. Mindig oda akart hozzám jönni egy kicsit is letettem jött utánam borulva a szárnyával tolta magát:( szerintem természetes halál volt. Levegőt lassan vette a szive kb 10/s ként dobbant.. A párja azóta is rikácsol és hiányzik neki:(
2018. jún. 27. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom :(

Papagájokkal csak az egzotikus állatokhoz értő állatorvos foglalkozik. Keress párat, és mentsd el a számukat, ha a másikkal történne valami.

2018. jún. 27. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom.

Szerintem a környékeden keres egy egzotikus állatorvost és vedd fel vele a kapcsolatot,hogyha ilyen van legközelebb tud hová kell fordulni.

2018. jún. 29. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!